Centrum voor Pastorale Counseling
Centrum voor Pastorale Counseling

NIEUW BOEK: Vrij om jezelf te zijn

Vrij om jezelf te zijn

Geniet van je ware identiteit in Christus

Veel christenen gedragen zich zoals ze denken dat een christen zich hoort te gedragen en komen er dan achter dat het gewoon niet vol te houden is. Ze haken af of raken opgebrand. Maar zodra we ons realiseren dat we vanaf het moment dat we christen werden een totaal nieuwe persoon zijn, kunnen we echt vrucht gaan dragen. Leven vanuit de waarheid over wie we nu zijn, maakt een wereld van verschil.
Het eeuwige leven dat Jezus ons kwam brengen, is niet alleen bedoeld voor na onze dood. Het is een compleet nieuwe kwaliteit van leven in het hier en nu. Een leven dat volledige acceptatie, verbazingwekkende waarde (betekenis) en volkomen veiligheid biedt. Ken de waarheid en kies ervoor om het te geloven. Dan kun jij de persoon worden die God voor ogen had toen Hij je maakte.

Vrij om jezelf te zijn is het eerste in een serie van vier kleine boekjes. Deze serie – Vrij om jezelf te zijn; Elke dag winnen; Vrij worden, vrij blijven en Zijn idee, mijn ID – kan op zichzelf gelezen worden, maar vormt ook een waardevolle aanvulling op de Discipelschapscursus Vrijheid in Christus.

Auteur is Steve Goss, internationaal directeur van Freedom in Christ Ministries en medeauteur van de Discipelschapscursus Vrijheid in Christus.

Prijs: € 7,50
Aantal pagina's: 88

Hier bestellen!

Meer in deze rubriek