7671 CP Vriezenveen

Organisatie: Stichting Ad Fontes

HulpverlenerGerrie Berkhof Companje

Locatie:  Westeinde 394, 7671 CP Vriezenveen
Gesprekken zijn ook mogelijk via beeldbellen, indien dit past bij de begeleiding van de hulpvraag (te bespreken in overleg met de hulpverlener).

Beschrijving: De Naam van de Stichting zegt het: ” Ad Fontes = Terug naar De Bron” naar Psalm 36:10a. Dit geloven wij en hieruit werken wij:
Dat wanneer er schade pijn of verdriet is, we ten eerste naar de schepper toe kunnen en Hij de Heiland- Heelmaker voor de mens en relaties is. Dat de Bijbel het betrouwbare woord van God is, waar door Hij zich openbaart en de wegwijzer voor ons leven kan en wil zijn.
Dat het eerste wat de confident nodig heeft is dat hij of zij zicht krijgt op zijn situatie zonder Christus en noodzaak inziet om Hem te kennen en te aanvaarden.
Dat de hulpverlener deze geloofszekerheid en visie zeker voor zich zelf moet hebben om mensen naar Christus te verwijzen.
Dat deze visie ook door het CPC gehanteerd wordt en dat is de reden dat wij graag aansluiten bij het CPC.

Doelgroep of problematieken: : Huwelijksproblematiek / opvoeding / onzekerheid /angst / alleengaande / eenzaamheid / rouw / spanning. Wanneer er problematiek is van verslaving en/of van psychische aard, dan verwijzen wij de confident door.

Wijze van aanmelden: Via e-mail of per telefoon.

Werktijden: Van maandag tot donderdag van 9 t/m 16 uur vrijdag van 9 t/m 12 uur.

Kosten: In overleg en naar draagkracht.

Telefoon: 06-13063000
E-mail:
Websitewww.ad-fontes.nl