Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cursus pastorale bediening – Amerongen

2 oktober @ 10:00 - 12:15

€ 50
CPC

De cursus is gericht op iedereen die, op de één of andere manier in de gemeente in het pastorale ambt betrokken is: voorgangers, oudsten, jeugdleiders, kringleiders, pastorale werkers, en verder op iedereen die dieper over zijn of haar pastorale betrokkenheid in de gemeente wil nadenken. Het doel van de cursus is enerzijds om stil te staan bij datgene wat essentieel is in de persoon van de pastorale werker, en anderzijds om het functioneren van de gemeente vanuit pastoraal oogpunt door te lichten.

Deelnemen aan deze cursus is slechts mogelijk indien eerst de cursus Inleiding Pastorale Counseling is gevolgd.
Indien je het volledige studiejaar van de pastorale opleiding wilt volgen, moet je je ook bijkomend inschrijven voor de cursus Pastorale theologie.

Data Amerongen: 2/10, 30/10, 13/11, 11/12/21, 29/01, 12/03, 23/04, 21/05/22. De kosten van de cursus zijn  € 175,- per persoon. Indien je je nu inschrijft betaal je nu het inschrijfgeld van € 50,-. Pas dan ben je ingeschreven. Het resterende cursusgeld van € 125,- voldoe je voor het begin van de cursus met vermelding van het factuurnummer op de factuur die je via e-mail zal ontvangen.

Kies hieronder meteen voor hoeveel personen je aanmeldt en vermeld in de loop van de aanmelding ook naam en e-mail adres van alle deelnemers.

Gegevens

Datum:
2 oktober
Tijd:
10:00 - 12:15
Kosten:
€ 50
Evenement Categorie:

Locatie

Hebron
Jan van Zutphenweg 4
Amerongen,3958 GENederland
+ Google Maps

Organisator

CPC
E-mail:
info@pastoralecounseling.org

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Cursus pastorale bediening
50,00
Onbeperkt