hulp nodig

Hulp nodig?

Wij geloven dat verandering en een hoopvolle toekomst mogelijk zijn.

Hulp nodig?

Indien je belang hebt bij een hulpverlening die aansluit bij een geloofsbeleving die geworteld is in de Bijbel, kan je bij het Centrum voor Pastorale Counseling (CPC) christelijke hulp vinden.

Het CPC verleent pastorale hulp door een multidisciplinair team van medewerkers met verschillende opleidingen (psychologie, theologie, maatschappelijk werk, etc.).

Wij geloven dat verandering en een hoopvolle toekomst mogelijk zijn. Wij willen graag met u samenwerken om die tot stand te brengen. Hartelijk welkom om hoop te vinden in Gods weg met uw leven!

CPC biedt hulp via:

CPC Connect

CPC Connect is een beveiligde mail omgeving om bemoediging, advies en hulp te ontvangen. Bij CPC Connect verloopt de mail niet via je eigen mailbox, maar via een beveiligde omgeving die alleen voor jou toegankelijk is. Hier info en aanmelden.

Gesprekken

Indien mailcontact via CPC Connect onvoldoende is en er voor de verwerking van je hulpvraag gesprekken nodig zijn, dan kan je terecht in één van onze kantoren in België of Nederland.
Stuur voor aanvraag van hulp een mail naar help@pastoralecounseling.org.

Regionaal netwerk 

Indien onze kantoren voor u niet bereikbaar zijn kunnen wij ook zoeken naar hulp bij u in de buurt. We beschikken over een netwerk van hulpverleners (vrijwilligers en professionelen) en kunnen u helpen met het zoeken van regionale hulp.