Hulp en advies via mail

CPC Connect


CPC Connect is een beveiligde mail omgeving om bemoediging, advies en hulp te ontvangen

Zoek je iemand om te delen wat er in je omgaat? Of wil je gewoon een advies over iets wat je bezig houdt? Persoonlijke problemen? Relatieproblemen? Geloofsvragen? Je kunt je via onderstaande link aanmelden. Dan kom je op CPC Connect terecht en verloopt de mail niet via je eigen mailbox, maar via een beveiligde omgeving die alleen voor jou toegankelijk is. Dit garandeert dat je hulpvraag vertrouwelijk behandeld kan worden.

CPC Connect wordt voor jou behartigd door een e-coach

Je e-coach is opgeleid om je te ondersteunen in je hulpvraag. Daartoe heeft de e-coach pastorale trainingen gevolgd bij het Centrum voor Pastorale Counseling. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen. Uiteraard blijf jij verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt. CPC Connect is een klankbord dat je helpt inzicht te verwerven in je persoonlijke vraag. CPC Connect helpt je om stappen te zetten naar een oplossing. Of misschien heb je gewoon een advies nodig. Ook daarvoor kan je bij CPC Connect terecht.

Meld je hier aan bij CPC Connect.

Je vraag komt daarna binnen bij CPC Connect en vervolgens trekt één van onze coaches met je op.

CPC Connect is gratis

CPC Connect is mogelijk door de ondersteuning van donateurs. Als je wordt geholpen zou het fijn zijn dat je ook donateur wordt van het CPC. Dan help jij ons op jouw beurt om ook weer anderen te helpen. Meer info m.b.t. je gift vind je hier.