Livestream

Themadag: Waarheid en liefde

Welkom om online de toespraken te bekijken!

Op zaterdag 27 maart 2021 ging deze themadag door. De Zoom-sessies heb je gemist, maar spreekbeurten kan je hier nog bekijken.

Programma

Toespraak 1: Gezag, waarheid, bevrijding en gemeenschap

Toespraak 2: Wandelen in waarheid

Toespraak 3: 100% Waarheid en 100% Liefde – Dirk Lemmens

Aanbevolen boek
Wayne Grudem, Bijbelse theologie
Dit boek hebben we vorig jaar uitgegeven. Ideaal voor wie alle grote thema’s uit de Bijbel wil onderzoeken.

Gift online uitzending
Bedankt voor je betrokkenheid! Deelname en later bekijken is gratis, maar we maken uiteraard wel kosten.
We zijn dankbaar voor de technische middelen die deze uitzending mogelijk maken. Help je ons mee investeren in de ontwikkeling van onze digitale mogelijkheden? Info voor het overmaken van je gift:
In België op bank BE93230008870567 ten name van C.P.C. v.z.w. te Heverlee.
In Nederland op bank NL20INGB0008287437 t.n.v. het Centrum voor Pastorale Counseling te Heverlee. Het CPC is een Algemeen Nut Beogende Instelling en mag het ANBI-keurmerk dragen. Omdat het CPC in het bezit is van een ANBI verklaring zijn je giften in Nederland voor de belasting aftrekbaar. Gebruik deze bankrekening uitsluitend voor je gift voor deze themadag. Algemene giften voor het CPC in Nederland lopen nog steeds via bank NL33INGB0000456684 ten name van Stichting Vrienden van De Hoop inzake CPC te Dordrecht. Stichting Vrienden van De Hoop is een Algemeen Nut Beogende Instelling en en verzorgt de fondswerving van het CPC in Nederland. Omdat Stichting Vrienden van De Hoop in het bezit is van een ANBI verklaring zijn je giften in Nederland voor de belasting aftrekbaar.