CPC en het coronavirus – gesprekken beperkt mogelijk

We willen als CPC zorgzaam zijn voor mensen die hulp vragen en voor onze medewerkers.

De intenties van de overheden en de maatregelen van de overheden in België en Nederland hebben geleid tot de volgende richtlijnen:

  • Hulpverleningsgesprekken worden zoveel mogelijk gevoerd via internet/beeldtelefonie of telefoon. Uw hulpverlener zal contact met u opnemen om dit te organiseren.
  • Gesprekken in zijn beperkt mogelijk met veiligheidsmaatregelen (o.a. handen ontsmetten, afstand houden en/of plexiglas schermen in de gesprekskamers). Uw hulpverlener zal contact met u opnemen indien u in aanmerking komt.
  • Alle CPC cursussen van het schooljaar 2019-2020 gaan door via streaming of video-opnamen. Indien u student bij ons bent wordt u op de hoogte gebracht.
  • Alle CPC en Filadelfia Bijbelschool cursussen en themadagen van het schooljaar 2020-2021 gaan gewoon door op de geplande data. Indien er vanwege de overheid beperkende maatregelen zouden zijn, dan wordt er overgeschakeld op streaming en online overleg via Zoom.
  • U ons het beste kunt bereiken via e-mail. Vragen i.v.m. pastorale hulp kunnen via help@pastoralecounseling.org. Andere vragen via info@pastoralecounseling.org. De telefoon is zelden bemand en kunt u beter niet gebruiken.