CPC en het coronavirus

We willen als CPC zorgzaam zijn voor mensen die hulp vragen en voor onze medewerkers.

De intenties van de overheden en de maatregelen van de overheden in België en Nederland hebben geleid tot de volgende richtlijnen:

  • Hulpverleningsgesprekken worden zoveel mogelijk gevoerd via internet/beeldtelefonie of telefoon. Uw hulpverlener zal contact met u opnemen om dit te organiseren.
  • Gesprekken zijn beperkt mogelijk met veiligheidsmaatregelen (o.a. handen ontsmetten, afstand houden en/of plexiglas schermen in de gesprekskamers). Uw hulpverlener zal contact met u opnemen indien u in aanmerking komt.
    Kom niet naar een gesprek indien u of iemand in huis of in uw bubbel één van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging van de lichaamstemperatuur.
    Het dragen van een mondmaskers is in het gebouw verplicht .
  • Alle CPC en Filadelfia Bijbelschool cursussen en themadagen van het schooljaar 2020-2021 gaan gewoon door op de geplande data. Indien er vanwege de overheid beperkende maatregelen zouden zijn, dan wordt er overgeschakeld op streaming en online overleg via Zoom.
  • U ons het beste kunt bereiken via e-mail. Vragen i.v.m. pastorale hulp kunnen via help@pastoralecounseling.org. Andere vragen via info@pastoralecounseling.org. De telefoon is zelden bemand en kunt u beter niet gebruiken.