Kosten

Cursuskosten

Jaar A
Cursus A kost voor het volledig schooljaar € 330 (bestaande uit € 50 inschrijvingskosten en € 280 lesgeld).
Echtparen krijgen korting en betalen samen € 480  (€ 240 per persoon, bestaande uit € 50 inschrijvingsgeld en € 190 lesgeld).

Jaar B en C
Cursus B1, B2, C1 en C2 kosten elk € 160 (bestaande uit € 50 inschrijvingsgeld en € 110 lesgeld) (geen korting voor echtparen).
(Prijzen schooljaar 2019-2020).

Betalingsregeling

Het inschrijvingsgeld is verschuldigd, onmiddellijk na de inschrijving en maakt de inschrijving geldig. Het lesgeld is verschuldigd voor de start van de cursus. Voor studenten met beperkte financiële middelen is het mogelijk om het lesgeld in gedeelten, verspreid over het cursusjaar, te betalen. Het inschrijvingsgeld moet wel onmiddellijk betaald worden. Indien u dit wenst, verwachten wij van u via mail een voorstel voor afbetaling va het lesgeld. Het lesgeld is verschuldigd ongeacht het later aantal gevolgde lesdagen. Er vindt geen restitutie van betaalde inschrijvings- of lesgelden plaats. Bij annulering van de cursus vóór de start van het schooljaar, wordt het inschrijvingsgeld dus niet terugbetaald.

Boeken

Boeken zijn in het cursusgeld niet inbegrepen. Deze dienen apart aangekocht te worden. De kosten variëren tussen 20 en 60 euro per cursus. Boeken zijn verkrijgbaar op de eerste cursusdag.