Meer dan liefde

Gods plan voor je huwelijk


Liefde is een droom, en het huwelijk is de wekker… Voor sommigen weerspiegelt deze uitspraak helaas de harde realiteit. Toch hoeft dit niet zo te zijn, en is het mogelijk om Gods plan voor het huwelijk ook in jouw leven vorm te geven.

Meer dan Liefde richt zich tot ieder die vanuit de Bijbel wil nadenken over het huwelijk. De inhoud van het boek omvat een verantwoorde en leesbare bespreking van de belangrijkste Bijbelgedeelten met betrekking tot het huwelijk.

Enkele van de thema’s die aan bod komen: De instelling van het huwelijk; Wat doen we met het boterbriefje?; Vlinders, liefde en romantiek; Gods leiding bij het kiezen van een partner; Hindernissen in communicatie; Manzijn en vrouwzijn: het verschil; Vergeving: wat en hoe?; seksualiteit in het huwelijk; Masturbatie; Hoe ver is te ver?; Geboorteregeling; Kinderloosheid; Etc.

Deze laatste uitgave bevat ook gespreksvragen voor echtparen, een programma voor huwelijksverrijking dat ook in groepsverband gebruikt kan worden. Jef De Vriese en Dirk Lemmens zijn als medewerkers verbonden aan het Centrum voor Pastorale Counseling (CPC). In hun pastorale praktijk worden ze vrijwel dagelijks geconfronteerd met de huwelijksproblematiek.

Van Meer dan liefde zijn de volgende materialen beschikbaar:

Bestellen via de webwinkel van het CPC.