Samen op de sofa

Gespreksthema’s voor echtparen


Hoe blijf je samen sterk?

De titel van het boek zegt genoeg. Samen op de sofa met je partner om écht contact te maken met elkaar en op een leuke, ontspannende manier te werken aan je relatie. Gewoon omdat je wil groeien, niet omdat je relatieproblemen hebt.

Hoe maak je ruzie, hoe ga je om met geldzaken, hoe blijf je samen sterk in moeilijke omstandigheden? Het auteursechtpaar Jef en Herlinde De Vriese stellen deze vragen met humor en diepgang aan de orde. Naar elkaar luisteren, elkaar diep in de ogen kijken, contact maken met elkaar – Samen op de sofa reikt echtparen relevante gespreksthema’s en prikkelende vragen aan om de intimiteit met elkaar te behouden of te hervinden.

Een lachtest, luisteren, romantiek, schaven, de waarderingstest en vele andere thema’s en activiteiten komen aan bod in Samen op de sofa. Het boekje is creatief geïllustreerd met foto’s en uitspraken van echtparen over hun huwelijk.

Samen op de sofa is een prachtig vormgegeven zelfhulpboek voor (toekomstige) echtparen in alle leeftijden en huwelijksfasen. Een origineel cadeauboek voor pasgetrouwden, papieren, zilveren en gouden huwelijksjubilea en iedereen die wil investeren in zijn of haar relatie.

Gebonden, full colour
20 x 21 cm
64 pag.
Prijs: € 9,95.

Bestellen via de webwinkel van het CPC.