Cursus aanschaffen

OPGELET !!!
The Truth Project is niet meer verkrijgbaar op DVD. Er is een nieuwe versie in breedbeeld formaat. De nieuwe versies van de videolessen kunnen niet gedownload worden, maar worden online aangeboden in het e-learning platform van het Centrum voor Pastorale Counseling. 

Wij geloven dat dit project de mogelijkheid schept voor groei in het Lichaam van Christus. Miljoenen zijn wereldwijd door deze lessen veranderd. Zoals het is geweest door de geschiedenis heen, blijft God gewone mensen roepen om een eeuwige verschil in onze wereld te maken. Verandering is het doel!

Met de video’s in de online cursus en een bijhorende leiders- en deelnemersgids kan je aan de slag met je eigen The Truth Project groep. De leidersgids wordt gratis naar jou gemaild, zodra je je groep aanmeldt. De video’s en de deelnemersgidsen kunnen via de webwinkel aangeschaft worden.

Het doel van dit project is om mensen te veranderen door vernieuwing van hun denken, in de context van liefdevolle relaties, zodat ze het daarna aan anderen door kunnen geven.
Een visie is niet te koop. Een visie wordt overgedragen. We willen je dan ook aanmoedigen om de video’s niet alleen te bekijken, maar anderen uit te nodigen en samen te praten over de inhoud.

Er is een online training beschikbaar die u wegwijs maakt in het gebruik van The Truth Project in een kleine groep. Ze duurt ongeveer een uur. Je kunt ze gratis volgen!
De online cursus aanschaffen kan via de webwinkel.

Klik hier voor de pagina met de training.
Klik hier om naar de webwinkel te gaan.