Wat en hoe?

Anders dan de wereld

Hoeveel standvastigheid hebben christenen in hun geloof? Geloven wij echt dat wat wij geloven werkelijk de waarheid is? En hoe komt dat tot uiting in hoe wij in het de wereld staan? Hoe christelijk is onze levensovertuiging?

Vaak leven hedendaagse gelovigen erg vergelijkbaar met ongelovigen. Wij missen vaak een persoonlijk gevoel van betekenis, besteden ons geld en tijd aan dingen die geen voldoening schenken en beginnen ons af te vragen wat het uiteindelijke doel van het leven is. We verliezen onze impact op ons volk en onze natie. Om dit tegen te gaan, ontwikkelde Focus on the Family ‘The Truth Project’, een lessenreeks over waarheid.

Video serie

The Truth Project is een video lessenreeks voor kleine groepen. Dr. Del Tackett geeft 13 lessen van 1 uur. Gastsprekers zijn o.a. Os Guinnes en R.C. Sproul. De video’s zitten boordevol foto’s, beeldfragmenten, powerpoints, etc. De reeks kan thuis bekeken worden en is het startpunt voor het kijken naar het leven vanuit een Bijbels perspectief. Elke les behandelt in detail de betekenis en het belang van een christelijke wereldbeschouwing in het dagelijks leven.